Ons team

Het team van Winter VvE groep bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers met als motto één team, één taak!

Kantoor Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht werken 25 medewerkers verdeeld in 4 beheerteams, een team administratie en een team techniek. Een beheerteam bestaat uit twee accountmanagers, een assistent accountmanager en een medewerker klantcontactcentrum waarbij iedereen zich specialiseert in bepaalde werkzaamheden. Elke VvE heeft hierdoor een vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor korte lijnen en alle informatie is direct beschikbaar zodat snel gehandeld kan worden. Doordat het beheerteam een selecte groep klanten beheert, ontstaat niet alleen veel klantkennis maar ook binding met de VvE en het gevoel van eigenaarschap met de dossiers.

Team administratie zorgt voor het dagelijkse bijwerken van de financiele VvE administries, het debiteuren- en crediteurenbeheer en het afhandelen van financiele vragen van VvE’s en leveranciers.

Team techniek verzorgt het opmaken van nieuwe en jaarlijks bijwerken van bestaande MJOP’s, het voorbereiden en begeleiden van renovatieprojecten en geeft uitvoering aan het verduurzamen van gebouwen.

Kantoor Rotterdam

In Rotterdam werken 5 medewerkers met ieder een eigen specialisatie zoals dit ook in een beheerteam in Hendrik-Ido-Ambacht gebeurt. Het kantoor is in 2017 opgestart en maakt een flinke groei door.

Ontzorg uw VvE vandaag nog!

Maak een afspraak met Winter VvE groep voor het zorgeloos uitbesteden van het VvE beheer!