Hoogwitte Vlaardingen

Deze VvE draagt met recht de naam “Hoogwitte” als hoogste gebouw van Vlaardingen. Gelegen in het stadcentrum nabij het Liesveldviaduct is dit mooie witte gebouw niet weg te denken uit het stadsbeeld van Vlaardingen. VvE Hoogwitte heeft 77 luxe appartementen waarvan twee schitterende penthouses die een mooi uitzicht geven op de omgeving en de skyline van Rotterdam.

 De voorzitter:

Mijn naam is Charley Dietvorst en ik ben sinds een aantal jaren voorzitter van de VVE Hoogwitte. In eerste instantie was Prins/ Vlietlanden onze beheerder die overging in VvE Totaal Beheer en uiteindelijk werd deze beheerder overgenomen door Winter VvE groep.

Het is voor onze vereniging zeer belangrijk om een goede relatie te hebben met de beheerder. Naast het verzorgen van de administratie zijn zij ook het aanspreekpunt voor reparaties/ schades en in overleg met het bestuur geven zij opdracht tot herstel inclusief het claim traject bij de verzekering.

De jaarstukken en de agenda voor de ALV worden voorbereid door Winter VvE groep en voorafgaand is er veelvuldig overleg. Belangrijk voor onze VvE is de accountmanager van Winter VvE groep, de schakel tussen ons bestuur en Winter VvE groep. De accountmanager is de ´single point of contact` voor ons, hetgeen zorgt voor een goede communicatie. 

Wij zijn tevreden over onze beheerder en hechten er belang aan om constant samen te kijken naar het proces om de samenwerking verder te optimaliseren. Een beheerder moet ‘ontzorgen’ en daar slaagt Winter VvE groep goed in!